Bedankt kiezers

Beste,

Op 9 juni behaalde het Vlaams Belang zonder meer een prachtig resultaat. Voor de Europese verkiezingen werden we de grootste partij en nationaal werden we dat in Limburg, in West-Vlaanderen en in onze provincie. En zelf ben ik uiteraard bijzonder blij met het grote vertrouwen dat ik van jullie kreeg: 57.051 voorkeurstemmen in Oost-Vlaanderen en 4.476 in mijn eigen stad. Het maakte me met voorsprong de stemmenkampioen van Dendermonde.

Onze grote score heeft alvast duidelijk gemaakt dat het Vlaams Belang op lokaal niveau wel degelijk voor verandering kan zorgen. Verandering die broodnodig is, onder meer op gebied van veiligheid, mobiliteit en inspraak. Het belang van de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober kan om deze reden niet onderschat worden.

Daarom doe ik een warme oproep aan allen die met onze enthousiaste Dendermondse ploeg willen meewerken om ook van 13 oktober een succes te maken. Met al uw vragen of opmerkingen kan u me trouwens steeds persoonlijk bereiken via b.pas@vlaamsbelang.org

Vriendelijke groeten,

Barbara Pas