Dendermonde maakt voornaamste plaatsen bekend

bpdendermonde

Met de top vijf, de lijsttrekker van de tweede kolom en de lijstduwer maakt Vlaams Belang Dendermonde de meest zichtbare plaatsen bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012.

Lijsttrekker is Stefaan Van Gucht, fractievoorzitter voor het Vlaams Belang in de gemeenteraad. Deze 50-jarige telecomtechnieker zetelt sinds 1997 in de Dendermondse gemeenteraad en is provincieraadslid.

Volksvertegenwoordiger Barbara Pas (31) is de tweede kandidaat op de lijst. Barbara Pas is lokaal afdelingsvoorzitter en gemeenteraadslid. Deze handelsingenieur en jonge moeder is tevens lijsttrekker voor de provincieraadsverkiezingen.

Als derde kandidaat schuift het Vlaams Belang met Johan Daman één van de meest verdienstelijke bestuursleden naar voor. Deze gedreven 53-jarige arbeider zetelt sinds 2007 in de Dendermondse gemeenteraad.

Marcel Steeman (54) versterkt de lijst vanop de 4de plaats. Marcel Steeman was tot voor kort een zeer actief provincieraadslid voor het Vlaams Belang in Vlaams Brabant. Afkomstig uit Mespelare, keerde de huisfotograaf van onze partij onlangs terug naar zijn Dendermondse roots.

De al ruim 40 jaar in Dendermonde wonende Aalstenaar Koen Goubert (68) vervolledigt de top 5. Deze gewezen softwaremaker en systeemanalist is niet alleen al jarenlang actief in de Vlaamse Beweging (o.a. als mede-oprichter van het netwerk van Vlaamse ondernemers en academici Pro Flandria), maar heeft ook een indrukwekkend sportief palmares: zowel op gebied van basket, rugby als schaken.

De jonge zelfstandige Geert Uyttersprot (32) uit Sint-Gillis-Dendermonde is lijsttrekker van de tweede kolom. Anita Van Overloop – Cortens (67) zal de lijst duwen.  Het Vlaams Belang is ervan overtuigd dat met onder meer deze kandidaten een goed verkiezingsresultaat kan worden behaald!