Nacht van de Militant

Aanstaande vrijdag strijken de Vlaams Belang Jongeren neer in het centrum van Gent voor de eerste Nacht van de Militant. De militanten zijn de absolute draagkracht van zowel VBJ, het Vlaams Belang als de hele Vlaamse Beweging. Dat willen we op 4 november in de verf zetten.

Vanaf 19 uur gaan de deuren open en ben je van harte welkom op een verenigingenmarkt met infostandjes van onder meer NSV!, de Flandriens, Voorpost, KVHV, Rechts Actueel, Radio Rapaille, VBJ, Pallieterke, TAK enzovoort.

Het avondprogramma biedt interessante panelgesprekken over “Militantisme en Media”, “Militantisme en jongeren” en “Militantisme actiegroepen”. Daarnaast nemen enkele militanten het tegen mekaar op voor een wedstrijdje met inzet en zijn er gratis vaten. Het slotwoord gebeurt door uw dienaar.

De avond wordt door VBJ regio Gent/Eeklo om 18 uur ingezet met een kruisverhoor, waarbij niemand minder dan Filip Dewinter en Tanguy Veys al je kritische vragen zullen beantwoorden. Let wel: voor het kruisverhoor is inschrijven verplicht via gent@vbj.org!

Tot vrijdag!