Goed GezinD

De Vlaams Belang Jongeren (VBJ) organiseerden een dag van het jonge gezin om het gezin als hoeksteen van de samenleving extra in de aandacht te plaatsen.

Tientallen kindjes genoten dan ook voorbije zondagnamiddag van de eerste editie van “Goed GezinD”. VBJ zorgde voor heel wat randanimatie (ballonplooier, kindergrime, knutsel- en tekenhoek, indoor ballenbad, sumoworstelen, een reuze vier-op-een-rij en dergelijke meer) zodat de jonge kinderen zich konden uitleven. Daarnaast kregen onze kleinsten ook het bezoek van Sinterklaas die uiteraard voor alle brave kinderen iets had meegebracht…

Ondertussen konden de ouders genieten van een drankje en luisteren naar politieke boodschappen. Na een welkomstwoord van uw dienaar waren er toespraken van senator Anke Van dermeersch en niemand minder dan Jürgen Constandt, algemeen directeur van het Vlaams en Neutraal Ziekenfonds (VNZ).

In zijn toespraak belichtte Jürgen Constandt enkele troeven voor de jonge gezinnen. Hij herhaalde ook dat het VNZ onomwonden pleit voor een splitsing van de sociale zekerheid.

Anke Van dermeersch vervolledigde dat het programma van het Vlaams Belang een toekomst biedt voor nieuwe Vlaamse generaties. “En het zijn de Vlaams Belang Jongeren die deze toekomst moet veilig stellen en uitdragen naar de rest van de Vlaams bevolking. Volharding leidt tot succes. En dat succes wens ik jullie van harte toe,” besloot de senator.

Enkele sfeerbeelden vind je in volgend filmpje.