Maak kennis met de V-generatie

Met mijn 32 jaar ben ik niet alleen de jongste lijsttrekker van onze partij, ik voer met de Oost-Vlaamse Kamerlijst ook de jongste lijst aan. Maar liefst 36% van de kandidaten is jonger dan 35 jaar.

Het is vandaag nochtans zeker geen evidentie: jonge Vlamingen die doordrongen zijn van idealisme en vol vertrouwen hun schouders willen zetten onder het Vlaams Belang. Toch is ze er helemaal klaar voor: een nieuwe lichting die een onzinnig federaal of confederaal België verwerpt en voluit kiest voor een welvarende, leefbare en vrije Vlaamse staat, die bovendien geen regionale melkkoe van de totalitaire Europese Unie is.

Deze zogenaamde ‘V-generatie’ belichaamt mee de vernieuwing van het Vlaams Belang, verzekert de voortzetting van onze politieke strijd en wil zich volop in de (verkiezings)strijd gooien. Nieuwe, jonge Vlaams-nationalisten van de V-generatie zouden u op een bijzondere sprekersavond graag met hen en hun ideeën laten kennismaken, waarbij o.a. dieper zal worden ingegaan op de ophefmakende opiniepeiling die het Vlaams Belang liet uitvoeren.

Op deze gespreksavond kan u, als een soort ‘aperitief’ in de aanloop naar de verkiezingen, kennismaken met onze Oost-Vlaamse jongere  kandidaten.

 

Allen welkom op vrijdag 14 maart om 20u

Taverne ’t Vosken
Sint-Baafsplein 19, 9000 Gent