Colloquium soevereiniteit

Grenzen stellen

De EU-elite verplicht ons op te draaien voor de miljardenschulden van Zuid-Europa en kijkt werkloos toe hoe gelukzoekers uit alle windstreken massaal Europa blijven binnenstromen. Elke goede huisvader beseft dat dit op een failliet uitdraait. Een failliet waarvoor u de rekening betaalt.

Wij willen naast de Belgische ook de Europese dictaten een halt toeroepen. Hierdoor besparen we miljarden, kunnen we de massa-immigratie stoppen, herwinnen we onze soevereiniteit en worden we weer baas over eigen geld en eigen grenzen. Op die manier beschermen we bovendien onze identiteit en tradities en kunnen de belastingen omlaag zodat de economie weer zuurstof krijgt.

Een welvarende toekomst voor Vlaanderen kan enkel los van België en los van deze EU. Met dit colloquium op 15 september zet het Vlaams Belang opnieuw de bakens uit. Naast mezelf, staan niemand minder dan Gerolf Annemans, Tom Van Grieken en FN-voorzitster Marine Le Pen op onze sprekerslijst. Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij, als u snel bent kan u nog inschrijven via grenzenstellen.eu

U kan het colloquium ook rechtstreeks bekijken via grenzenstellen.eu

 

colloquium_soevereiniteit