7de dag over Keulen

De gebeurtenissen in Keulen waren de aanleiding voor een debat in de 7de dag voorbije zondag.

U kan het debat hier herbekijken.

Terwijl alle andere partijen nu beweren dat men zonder taboes de zaak moet durven benoemen, is er niemand die dat echt doet. Als Vlaams Belang wel de zaken bij naam noemt, worden wij daar meteen voor bekritiseerd. Er is nochtans lang genoeg weggekeken. Zolang men de zaken niet durft benoemen, kan me ze ook niet oplossen. de voorgestelde maatregelen beperken zich dan enkel tot symptoombestrijding.

Bart De Wever heeft gelijk als hij stelt dat “Merkel er totaal naast zat met haar naïeve verwelkomingspolitiek, maar de bevoegde excellenties van zijn partij doen ondertussen wel exact hetzelfde als wat Merkel doet: de problemen spreiden in plaats van ze op te lossen. Slovakije en Hongarije hebben het wel begrepen, zij willen geen problemen importeren en sluiten de grenzen. Massa-immigratie brengt immers onvermijdelijk problemen met zich mee. Het merendeel van de asielzoekers zijn jonge mannen met een mentaliteit die werd gevormd door eeuwenoude en islamitische gebruiken. In hun land van herkomst is de ondergeschiktheid van de vrouw de norm.

De Marc Reynebeaus van deze wereld mogen dan nog in columns beweren dat het niets met vrouwonvriendelijke culturen te maken heeft met als argument dat hier op internaat jongetjes werden misbruikt. Die vergelijking loopt helemaal mank. Het essentiële verschil is dat zulk gedrag hier niet de norm is. Hier wordt dit grensoverschrijdend gedrag niet sociaal aanvaard, maar wordt het beteugeld.

Als men onze waarden en normen wil verdedigen dan moet men consequent optreden en islamisering stoppen. Door allerhande toegevingen zoals bvb. gescheiden zwemuurtjes voor mannen en vrouwen te doen haalt men onze belangrijke  waarden zoals de gelijkwaardigheid van man en  vrouw stilaan onderuit.